+43 7239 70377 office@wearmax.at

АТ54 3413 5000 0704 2179 Импресум

ВЕАРМАКС ГМБХ | Генерални директор: Маркус Хехенбергер | Бусинесс Парк 30, А-4201 Грамастеттен | Телефон: +43 (0)7239/70370 | Факс: +43 (0)7239/70370 77 | е-маил: оффице@веармак.ат | Порески број: 226/5255 | УИД број: АТ У67042434 | ЕОРИ бр.: АТЕОС1000044438 | Место јурисдикције: Линц

Банковног:
ЕУР банковни детаљи: Раиффеисенбанк Грамастеттен | Шифра банке: 34135 | ИБАН: АТ54 3413 5000 0704 2179 | БИЦ: РЗООАТ2Л135
УСД банковни детаљи: Раиффеисенбанк Грамастеттен-Херзогсдорф | Шифра банке: 34135 | ИБАН: АТ78 3413 5001 0704 2054| БИЦ: РЗООАТ2Л135